pondělí 8. září 2014

RENOVACE: ložnice skoro hotová

   Jak jsem psala dříve, trošičku jsme si předělávali ložnici k obrazu svému. Aby jsme se v ní cítili lépe, aby nám bylo dobře, a nechodili jsme tam jenom spát a to ještě se špatným pocitem. A povedlo se. Ještě není hotovo, ale už teď se z ložnice skoro celý den nehnu. Ne tedy, že bych celý den polehávala, ale jelikož jsme tam přesunuli i pracovní stůl, tak se pohybuju vlastně jen mezi kuchyní, pokojíkem a ložnicí. Obývák navštěvuji až večer, kdy usedáme vedle sebe s eM, když usne Mateo.
   Co jsme tedy vlastně provedli? :) Nejdříve jsme vymalovali stěnu za postelí. Chtěla jsem téměř černou, ale koupili jsme nedostatek tub, takže nakonec z namíchané barvy vznikla spíše tmavší středně šedá. Tím nejdůležitějším asi bylo čelo postele, které nám doteď chybělo a my se nemohli dočkat, až si nějaké pořídíme. To jsme nakonec vyrobili, zadarmo, z černovických prken, co měl děda na půdě. Nabarvili balakrylem a připevnili na zeď. Vymalovali jsme i ostataní zdi v odstínech šedi. Původně jsem chtěla černou stěnu a světloulince šedé zbylé stěny, finální verze však je středně šedá a tmavší světlá šedá na zbylých stěnách. V IKEE jsme koupili nové závěsy, černé, aby se prostor trošku roztřískl. A nové lampičky, které jsme přidělali na čelo postele.
   O nové televizi na komodách jsem taky psala. Vedle komod stojí pracovní stůl. Vše není tak, jak by jsme si to představovali, ale dle našich momentálních možností, nám ložnice vyhovuje. Zdaleka však není hotovo. Nad TV půjde obraz zebry z obýváku, na pracovní stůl nová lampa, a na stěnu vedle postele nejspíš policový systém. Taky mám v košíku nové povlečení, které se bude do pokoje více hodit, všechno které máme je totiž až moc strakaté...
   Tady pár fotek jak postupně proměna probíhala...






 
 

 






 

Kalkulace změn:
- čelo: prkna 0kč, balakryl vypotřebováno cca za 50kč
- závěsy VIVAN IKEA 249kč
- lampičky 2x KRAMARE IKEA 398kč
- nová TV 500kč
- barva černá v tubě 200kč, bílá z domácích zásob

Žádné komentáře:

Okomentovat