pátek 19. září 2014

Chystám se pomalovat lednici

   Naše lednička je s námi už od prvního dne, co jsme spolu začali bydlet. To jest nějakých 7 let a 3 měsíce. Stále se drží. Občas zakňourá, nebo něco poví, ale je statečná a zatím stále s námi :) Chtělo by to ale nový kabátek. A protože Matea už zajímá všechno, ale opravdu všechno co není určené pro děti, nebo to tak alespoň nevypadá, a než se nadějeme, tak z něj bude kluk jak buk, rozhodla jsem se do toho jít. Do tabulové barvy. 
   Věděla jsem, že jí chci. Nejspíš do pokojíku Na část stěny až Maty vyroste a rozezná, že křída patří na zeď a ne do pusy. Pak jsem přišla na nápad, jak vyřešit v kuchyni naši sice omyvatelnou bílou stěnu, za to nonstop špinavou od polehávajících medvědů (rozuměj labradorů). Takže by se spodek pod policemi natřel onou černou tabulovou/magnetickou barvou. Jenže psát vzkazy kamsi k zemi, to je na prd. A Matu než by pochopil na co e ta křída je, tak by se nejspíš bouchal o polici do hlavy.
   Takže možnost třetí. Lednice potřená tabulovou barvou. Tam se nemusí řešit i magnetický nátěr, protože lednice už magnetická je, a tak bude sloužit ke dvěma účelům. Psaní vzkazů a kreslení obrázků a přichycení magnetů, jak tomu bylo do teď. Navíc chytne novou barvu a bude vypadat jako nová. 
   Obavu mám pouze z křídového poprašku pod lednicí, který se může stát po nonstop uklízení otravným. Na druhou stranu medvědi za sebou nechávají svou srst ležet všude, takže nic horšího už asi nebude :) 
   Takže jo, jdu do toho, teď jen našetřit tu pálku na dostatek tabulové barvy :)

 Lednička teď
 Všimněte si dřevěných rybiček. Matu si hrál s magnety, které jsme měly na ledničce, nebyly však vůbec bezpečné, tak jsem se rozhodla, že mu koupíme nějaká písmenka nebo čísla, aby se časem mohl i vzdělávat. Nakonec jsem však objevila schovaný rybníček na magnet. Určitě to znáte. Rybičky v rybníků, prut s magnetem a chytej. No a tenhle schovaný skvost "až bude Matu starší" má tyhle  super rybičky, které jsou z druhé strany barevné a mají magnet. A magnetová výzva vyřešena :)





 Inspirace:
 


Zdroj: Pinterest


Žádné komentáře:

Okomentovat